Paquita
Tomàs és una cuinera mallorquina, coneguda per presentar un programa de
televisió en la cadena autonòmica IB3, anomenat Sa bona cuina de
Paquita Tomàs. A més ha publicat un llibre de receptes titulat La cuina
de sempre amb Paquita Tomàs en quatre idiomes: català, espanyol, anglès
i alemany. Va créixer al barri de Santa Catalina (Palma) en plena postguerra. És
casà i va tenir dues filles. Va exercir de professora de pintura fins
que li va sorgir l'oportunitat de dedicar-s'a la cuina, que és el que
realment li apassiona. De fet als 15 anys, va escriure el seu primer
receptari de cuina. Ha participat en nombroses fires gastronòmiques amb
grans cuiners de renom.La seva primera aparició televisiva fou l'any 1998 en un concurs
televisiu de la cadena Antena 3 anomenat "Un menú de 7 estels", amb el
qual va guanyar, entre d'altres premis, un apartament a Torrevella. Al
programa, presentat per Agustín Bravo, hi concursaven aficionats a la
cuina i és premiaven els encobreixis tradicionals, de temporada i
senzilles amb poc pressupost.Després del primer salt a la gran
pantalla, va passar a fer feina a Telenova, al programa "Planta Baixa",
on participava i gravava des de casa seva, atenent telefonades en
directe. L'any 2000, va treballar a Última Hora Radio.
Donis del
2005 treballa a IB3 Televisió, on presenta el programa "La bona cuina
de Paquita Tomàs". L'emissió del programa és tot un èxit i és un dels
més vists de la cadena autonòmica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada